Haladás

2015.06.05. 05:06

Marasztalják Mészöly Gézát

Csütörtök délután több órán át egyeztetett a folytatásról Mészöly Géza a Szombathelyi Swietelsky- Haladás edzője és a Szombathelyi Haladás Kft. ügyvezető igazgatója Tóth Miklós.

haladas.hu

A szombathelyi futballklub  és az NB I-ben maradást utolsó mérkőzésen kiharcoló csapat edzőjének szándékai megegyeznek. Mindkét fél folytatná a közös munkát. A tárgyalást jövő héten folytatják, akkor várhatóan a tulajdonosok tájékoztatása és a tulajdonosi taggyűlés jóváhagyását követően döntés születik, hogy marad-e Mészöly Géza a Szombathelyi Swietelsky-Haladás edzője.

Mint ismeretes Mészöly Géza május elején, az utolsó négy mérkőzésre szerződött Szombathelyre. Az edző vezetésével a Haladásnak sikerült a kieső helyről sikeresen elmozdulva, bennmaradnia az NBI-ben.

Mészöly Géza korábbi nyilatkozataiban többször kiemelte: a szombathelyi csapat sokra hivatott, és számára nagyon biztató, hogy a Haladásnak megvan az a jövőképe ami előrevisz, és az ehhez szükséges szakmai, anyagi biztonsággal is rendelkezik a klub.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!