Haladás

2014.07.09. 09:59

Németh Márió-gól az U19-es válogatottban

Meglepő, 2-1-s vereséget szenvedett Üzbegisztántól a hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar U19-es labdarúgó-válogatott.

mlsz.hu

A hazai rendezésű Európa-bajnokságra készülő magyar válogatott egy erőnléti edzésekre építő esztergomi edzőtáborozás, és a múlt heti telki felkészülési programot követően egy edzőmeccsel folytatta a munkát, az ellenfél Üzbegisztán válogatottja volt. A bő keretből Tamás Krisztián, Farkas Zoltán és Székely György nem állhatott a szakmai stáb rendelkezésére, két kapus és tizenkilenc mezőnyjátékos készült a találkozóra - írj az mlsz.hu

A Haladás futballistái közül Medgyes Zoltán az első félidőben volt a pályán, Németh Márió pedig 61 percet játszott. A magyarok gólját a 23. percben Németh Márió szerezte tizenegyesből.

Magyarország - Üzbegisztán 1-2 (1-1)
Magyarország: Hrabina Alex (Leindler Domonkos, 46.) - Medgyes Zoltán (Talabér Attila, 46.), Asztalos Dávid, Lenzsér Bence, Forgács Dávid (Bobál Dávid, 61.) - Nagy Dominik (Csábi Mihály, 61.), Kalmár Zsolt (Tóth László, 61.) , Németh Márió (Mervó Bence, 61.) - Kővári Róbert (Zsótér Donát, 46.), Bobál Gergely (Balogh Norbert, 61.), Vida Krisztopher (Varga Szabolcs, 46.)

Németh Márió tizenegyesből vette be az üzbégek hálóját. Fotó: mlsz.hu

A két csapat pénteken 19 órakor (Sport1) ismét megmérkőzik egymással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!