Haladás

2014.12.01. 20:03

Ötszáz forintért Hali-meccsre

Elővételben egységesen 500 forintba kerül a belépő a szombat este hat órakor kezdődő Haladás-Kecskemét NB I-es labdarúgó-mérkőzésre.

haladas.hu

Az OTP Bank Liga idei utolsó, 17. fordulójában szombaton 18 órakor a Szombathelyi Haladás a Kecskeméti TE-t fogadja a Rohonci úton.

A klubvezetés úgy döntött, hogy erre a mérkőzésre külön jegyárat állapít meg. Elővételben egységesen mindössze 500 forintba kerül a belépő, amely a stadionba bárhová - álló, korzó, kanyar, tribün - jó. Természetesen a bérletesek helyére nem lehet leülni.

A meccs előtt ugyanez a belépő 800 forintba kerül majd.

JEGYELŐVÉTEL

LEGEA-HALADÁS AJÁNDÉKBOLT (SZOMBATHELY, KOSSUTH LAJOS UTCA 20.)

Kedd-péntek: 10-16 óráig

Szombat: 10-12 óráig

ROHONCI ÚTI STADION, 5-ÖS PÉNZTÁR

Péntek: 15-18 óráig

Szombaton 15 órakor nyitnak a pénztárak, ekkortól egységesen 800 forintba kerülnek a jegyek.

Jegyvásárlás csak klubkártyával lehetséges. Klubkártyát a Legea-Haladás Ajándékboltban  és a stadionnál fenti időpontokban lehet ingyenesen váltani. Tehát még a meccs előtt is, az 5-ös és 6-os jegypénztárakban.

Online: meccsjegy.mlsz.hu - 500 forintba kerül a belépő. (PIN kód a vásárló születési hónapjának és napjának számai).

Parkolás

A Rendőrséggel történt egyeztetést követően,- tekintettel arra, hogy a HVSE sporttelepén, a Bartók Béla körút felőli bejárattal üzemel a gépkocsi parkoló a mérkőzések idején ( 500,- Ft/gépkocsi ) - kérjük a szurkolókat, hogy vegyék igénybe a parkolót, illetve szabályos helyen hagyják a gépkocsikat. Ne zavarják a környéken élőket szabálytalan parkolással.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!