Haladás

2015.09.22. 10:42

Magyar Kupa: A Pénzügyőr vendége a Haladás

A labdarúgó Magyar Kupa 2. fordulójában a Szombathelyi Swietelsky-Haladás szerdán 15 órai kezdettel az NB III-as Pénzügyőr vendége lesz.

Pum András

A Haladás 15 órai kezdettel az NB III. Közép-csoportjában négy győzelemmel, két-két döntetlennel a negyedik helyén álló fővárosi  Pénzügyőr SE Pasaréti úti otthonába utazik.

– Biztos vagyok bent, hogy egy motivált ellenféllel csapunk össze, amely nem hagyja majd, hogy játsszuk a játékunkat és zártan védekezik– mondta Mészöly Géza, a Haladás vezetőedzője. – Nekünk ettől függetlenül az a célunk, hogy minél tovább jussunk a kupában. A meccs jó lehetőség lesz azok számára, akik eddig kevesebbet játszottak, és egyúttal alkalom, hogy megmutassák, jól és jó  mentalitással tudnak futballozni. A támadójátékunkon van mit csiszolni, azt várom, hogy gólerős futballal rukkoljunk elő a Pénzügyőr ellen. Több játékosom - Király, Bosnjak, a Wils-fivérek, Halmosi pihenőt kap, Ugrai, Martinez, Török pedig sérült.

Batarelo (labdával) és Medgyes (jobbról) is kezdő lesz a Pénzügyőr ellen

Összeállítás: Rózsa – Schimmer, Fehér, Jagodics, Jánvári – Batarelo, Iszlai – Gaál, Gosztonyi, Medgyes – Popin.

Cserék: Gyurján, Keresztes, Garda, Szőke, Nagy P., Németh M., Angyal

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!