Haladás

2016.04.01. 20:04

Vízilabdáznak a Haladás futballistái

Csütörtök este a Haladás labdarúgói, az OB I-es OSC és az OB II-es szombathelyi AVUS vízilabdázói is vízbe szállnak a Fedett Uszodában. Jótékonysági gálamérkőzést rendeznek.

Pum András

Igazi vízilabdashowban lesz részük azoknak, akik kilátogatnak április 7-én, csütörtök este a szombathelyi Fedett Uszodába.

A Szombathelyi Swietelsky-Haladás futballistái, edzői, a hétszeres magyar bajnok, a korábbi kiváló játékos, a vasi megyeszékhelyen edzőtáborozó dr. Vincze Balázs irányította OSC, valamint az OB II. nyugati-csoportját fölényesen vezető szombathelyi Aligátor Vízilabda Utánpótlás Sportegyesület (AVUS) vízilabdázói két vegyes csapatot alkotva szállnak vízbe. Ezúttal azonban nem négy, hanem két negyedig tart a találkozó.

A nagyjából egyórás program 18.30-kor váltó versenyúszással kezdődik, majd következik az első, nyolcperces negyed. Ezt követően a futballisták ötmétereseket dobnak, míg a vízilabdázók is célba veszik a kaput - de ők kizárólag lábbal rúghatnak, esetleg fejelhetnek. Ettől függetlenül mindenképpen győztest hirdetnek. Ezután jön a mindent eldöntő második negyed - egy negyed nyolc percig tart.

A mérkőzés jótékonyt célt szolgál, belépő nem lesz, de a bejáratnál becsületkassza várja a nézőket. A bevétel teljes egészében a szombathelyi Markusovszky Kórház gyermekosztályáé lesz. A szervezők kérik, hogy a becsületkassza mellett található ládába lehetőség szerint a gyermekek számára készségfejlesztő játékokat (puzzle, színes ceruzák, társasjátékok, stb.) és édességet is hozzanak, amellyel mosolyt csalhatnak a kórházban fekvő beteg gyermekek arcára, megkönnyíthetik ott eltöltött napjaikat.

Az AVUS, az OSC és a Haladás is csatlakozik a felajánlásokhoz, mindhárom klub pénzzel segíti a beteg gyermekeket, amelyet pénteken adnak át.

Jöjjenek, szurkoljanak a csapatoknak, segítsenek a beteg csöppségeken!

Ezúttal nem a pályán, a medencében bizonyíthatnak a zöld-fehérek

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!