Boo!

2023.10.25. 17:48

Elég tökös vagy hozzá? Várjuk a legizgalmasabb halloweeni mesterműveket!

Rémisztő? Meghökkentő? Vagy művészi pontossággal kidolgozott? Nincs megkötés, minden alkotást szívesen fogadunk. Ha megmutatnád tökfaragó képességeidet, itt a lehetőség, küldd el az idei művedet a VAOL csapatának!

Csabai Bernadett

Forrás: Shutterstock

A Halloween itt kopogtat az ajtónkon és már itthon is nagy divat a kísérteties töklámpások készítése. Egészen zseniális alkotásokkal találkozhatunk a közösségi média felületeken, ezért arra gondoltunk, szívesen megmutatnánk a Vas vármegyeiek „faragó képességeit.” Várjuk a legkreatívabb, legfélelmetesebb, legviccesebb vagy legaranyosabb halloweeni tököt, amit valaha látott a világ!

Küldj fotót alkotásodról (akár többről is) a [email protected] e-mail címre! Kérjük a tárgy mezőben ez álljon: Halloweeni tökfaragás 2023. Ne felejtsd el megosztani a szellemes vagy ijesztő történetet is, ami a tök elkészülése mögött rejlik. Legyen szó egyszerű vagy bonyolult faragásról, minden képet szeretettel várunk! Beküldési határidő: november 2. A leginkább ötletes pályaművek bekerülnek a VAOL Best of Halloween fotóválogatásába.

Tökfaragó szerszámokat fel és induljon a móka! 🎃👻💫

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában