Ez történt

2023.11.20. 07:00

Robbanások Vasban, Adventi vásár és autós találkozó, amin jó pár forgalmit elvettek - Ez történt a múlt héten

Ha lemaradt, most bepótolhatja a múlt hét történéseit.

Vaol.hu

Fotó: Giczi Sándor

Kedden délelőtt több nagy robbanást is lehetett hallani Vas vármegyében, Felsőcsatár környékén, utánajártunk, hogy mi is történt.

Az adventi gyertyagyújtásokat a korábbi szokásoknak megfelelően szombatonként, december 2-án, 9-én, 16-án és 23-án tartják 17 órakor, a Berzsenyi téren felállított adventi koszorúnál, de a többi programot is megtalálhatja ebben a cikkünkben.

Földrajzi és történeti szenzáció: a vasszentmihályi Báj-domb egy eddig ismeretlen, új vasi vulkán, amely 3,5-4,5 millió évvel ezelőtt működött. Ez lehetett a kőbányája a környékbeli kora Árpád-kori templomépítéseknek.

Nem sikerült túl jól az a szombathelyi autós találkozó, ahol több forgalmit is el kellett venni a rendőröknek illegális átalakítások miatt, de jó sok büntetést is kiosztottak.

Egy mentőhelikopter szállt le a celldömölki Dr. Géfin téren, ahonnét egy súlyos állapotban lévő beteget kellett kórházba szállítani.

Komoly büntetést kapott a szombathelyi Haladás csapata, de a másik fél sem úszta meg. Erről is beszámoltunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában