Még nem késő jelentkezni!

2024.03.26. 10:00

Ég a kezünk alatt a munka: már javában dolgozunk a Tündérszépek szépségversenyen!

Aktívan dolgozunk az idei Tündérszépek szépségverseny körül! A vaol.hu és a Vas Népe csapata hétről hétre összpontosít, hogy gördülékenyen menjen minden a regionális fordulóban. Szorgalmasan átvizsgáljuk a beérkező jelentkezéseket, összehangoljuk az adatokat, majd értesítjük azokat a lányokat, akiket fotózáson kívánunk látni. Ez a mi háttérmunkánk.

Gáspár Eszter

Szendi Péter mutatja az elkészült képeket

Fotó: Unger Tamás

Sorra érkeznek a jelentkezők a meghirdetett Tündérszépek szépségversenyre. Miután összehangoltuk az adatokat, kapcsolatba lépünk azokkal a Vas vármegyében élő vagy itt tanuló lányokkal, akiket a fotózáshoz kiválasztunk. A hölgyek profi fotóstúdióban kerülnek reflektorfénybe, sminkjüket és hajukat is gondosan elkészítjük. 

Újságíró kollégánk rövid interjúkkal mutatja be közelebbről a fotózásra érkezőket, hogy jobban megismerjük őket. Fotóriportereink határozottan instruálják és segítik a lányokat a fotózáson, közösen születnek az ötletek a különböző beállításokhoz. Werkfotókat és -videókat is készítünk, melyeket hírportálunkon folyamatosan megosztunk, közreműködnek ebben az online szerkesztők is. Szívünkben az a vágy ég, hogy újabb Tündérszépeket támogathassunk a döntőig vezető úton. 

A Tündérszépek 2024-es versenyre jelentkező 18 és 35 év közötti hölgyek nevezzenek még most, mielőtt betelnek a helyek! Saját portfólióval is lehet jelentkezni, de profi fotóssal elkészítjük első saját fotósorozatát annak, aki azt kéri. Vas vármegye szépségei versengenek majd a továbbjutásért. A regionális előválogató április 8-án indul, a regionális fordulóba legfeljebb ötven hölgy juthat be. A zsűrizés a jelentkezéssel együtt indul!

Jelentkezni ITT tudsz!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában