Hírek

2012.10.16. 09:19

Vas Megye Szépe 2012 - Bikinibe bújtak a verseny döntősei

Szombathely - Bikinibe bújtak a Vas Megye Szépe 2012 választás döntősei. A lányok a sokat sejtető fürdőruhákban is színpadra lépnek majd a döntőben.

Bajdó Bettina

A tizenhárom döntőbe jutott szépség a Borostyánkő Áruház első emeletén lévő Boriko Kft. üzletében próbálhatta fel azokat a bikiniket, melyeket a szépségverseny döntőjében is viselnek majd. A lányok több fürdőruhát vittek magukkal a próbafülkébe, s szakember segítségét is kikérték abban, melyikben vonuljanak végig a színpadon. A választás nem volt egyszerű, hiszen ennél a falatnyi ruhadarabnál is fontos, hogy éppen mit hangsúlyoz.

- Az üzletben figyelünk arra, hogy ne csak a nyári hónapokban legyen nagy választék a fürdőruhákból - mondta Németh Gyöngyi üzletvezető-helyettes. - A téli hétvégén is sokan mennek wellness-fürdőkbe, s az ő igényeiket is ki szeretnénk szolgálni. Mindenkinek próbálunk segíteni a választásban, hiszen a vállfán egészen másként mutat a fürdőruha, mint a saját testünkön. Az üzlet dolgozóinak már van akkora tapasztalatuk, hogy ránézésre megmondják a vevőnek, melyik fazon áll jól.

Németh Gyöngyi hozzátette, jelenleg trendi a pink és a narancs szín, de a fekete sem megy ki soha a divatból. Főként a fiatalok szeretik, ha a felsőrész szivacsos, mivel ez megemeli a domborulataikat. Az alsó résznél is nagy a választék, népszerű a nem túl magas, nem túl zárt fazon. A lányok választhattak maguknak külön alsó és felső részt is, hiszen az egyik kollekciónak pont az a lényege, hogy a vevő állíthatja össze a számára legmegfelelőbb bikinit.

Azt, hogy végül a szépségeink melyik bikiniket választották, a szépségversenyünk november 10-ei döntőjében lehet majd tüzetesen megszemlélni az MMIK-ban.

 A lányok több fürdőruhát is magukkal vittek a próbafülkébe. A választás nem volt egyszerű, hiszen ennél a falatnyi ruhadarabnál is fontos, hogy éppen mit hangsúlyoz. Azért mindenkinek sikerült eldöntenie, melyikben lépjen színpadra. Galéria a képre kattintva! (Fotó: Benkő Sándor)

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!