Hírek

2016.11.27. 09:35

Négy férfi támadt rá saját lakásában egy férfire Szombathelyen!

Négyen törték rá az ajtót a férfire, mivel az hangosan vitatkozott élettársával. Most garázdaság és rongálás miatt kell felelniük.

Budai Dávid

Négy helyi férfivel szemben intézkedtek a rendőrök a megyeszékhelyen, mivel a megalapozott gyanú szerint bántalmaztak egy másik férfit szombaton. Kihallgatásuk során elmondták, hogy az egyik szombathelyi társasház előtt vártak éppen egy, a társasághoz tartozó lányra, amikor a lakóépület egyik lakásából kihallatszó, a lány és élettársa közötti hangoskodásra figyeltek fel. A lány segítségére siettek, betörték az ingatlan bejárati ajtaját és bántalmazták az ott tartózkodó férfit.

A 22 éves T. D. Lászlóval, a 28 éves T. T. Gáborral, a 39 éves H. Zoltánnal és 17 éves társukkal szemben csoportosan elkövetett garázdaság bűntett és rongálás vétség elkövetésének meglapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!