Hírek

2017.01.19. 10:11

Durva! – Kartondobozban tették ki a Celldömölk melletti erdőbe a kutyakölyköt

Celldömölk, Izsákfa – Kartondobozban tett ki valaki egy kutyakölyköt az erdőbe Celldömölk és Izsákfa között. Az ebet szerencséjére megtalálta egy állatvédő, már jó helyen van.

Bakos Ágnes

„Ember? Aki ma hajnalban kitetted ezt a csöpp kislányt Celldömölk és Izsákfa közé az erdőbe Remélem, beteljesedik a karmád” – ezzel a poszttal tette közzé az apró fekete kutyakölyök fényképét Minárcsik Sándor csütörtök reggel.

A kicsi ebnek hatalmas szerencséje volt: a megtalálója ugyanis a Sárvár és Kemenesalja Mentett Kutyáiért Alapítványt vezeti, így a kutyus a lehető legjobb helyre, biztonságba került.

Fotó: Facebook

A kutya eredeti „gazdája” valószínűleg reggel óta csuklik: sokan emlegetik ugyanis az eb fotója alá írt hozzászólásokban. Azt, hogy „ember”, sokan megkérdőjelezik, ugyanis ha lennének érzései, akkor nem lett volna képes mínusz 8 °C-ban az erdőbe kitenni egy kölyökkutyát. Azt nem tudni, hogy mióta fagyoskodott a kartondobozban – de ugyanezt kívánták a hozzászólók a Facebook-on a kutya eredeti tulajdonosának...

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!