Hírek

2014.10.19. 13:41

Érkeznek a segélyek az egyházasrádóci anyukának

Egyházasrádóc – Pénteki számunkban írtunk az egyházasrádóci anyukáról, aki szűkös körülmények között egyedül neveli három gyermekét.

Lisztmayer Zsófia

A tartásdíj gyakori késése miatt Kiss Mónikának nehezen megy a gyermekek eltartása, valamint beteg édesanyjának ápolása. Jelenleg úgy néz, hogy jogi úton nem lehet kiharcolni az őket megillető több mint 700 ezer forintos tartásdíj tartozást, ugyanis idáig az apa megtalálta a kiskapukat. Az anya mindent megpróbál annak érdekében, hogy a szűkös havi jövedelemből mindent ki tudjon fizetni, de az közel sem elég rá.

Írásunk hatására már aznap többen érdeklődtek afelől, hogyan tudnának a család számára csomagokat eljuttatni. Kiss Mónika az eddigi felajánlásokkal kapcsolatban elmondta, hogy szívből köszöni az egész család nevében azt, hogy ilyen sokan megértik nehéz helyzetüket és segítenek: - Nagyon sokan reagáltak az írásra, sokkal többen, mint januárban. Mindenki úgy segít, ahogy tud: van, aki ruhát és cipőt, van, aki tartós élelmiszert, más pedig tisztítószereket ajánlott fel nekünk. Szeretnénk, ha tudnák, hogy nagyon hálásak vagyunk mindenféle segítségért.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!