Hírek

2017.09.04. 06:15

Garázdaság és ittas vezetés - A hétvégén sem pihentek a rendőrök

Vasárnap több alkalommal is résen kellett lennie a hivatalos szerveknek.

Tettlegességbe torkollott a vita Szombathelyen 2017. szeptember 3-án, amikor egy 29 éves helyi nő előzetes szóváltást követően bántalmazott egy helyi férfit. P. Szilviát a rendőrök előállították és kihallgatták. Vele szemben garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult.

A parkolóból akart kihajtani autójával egy helyi lakos a megyeszékhelyen, amikor tolatás közben egy mögötte parkoló kocsinak ütközött 2017. szeptember 3-án. A jármű vezetője megállás nélkül távozott, majd nem sokkal az esetet követően visszatért a helyszínre. Az 52 éves férfivel szemben felmerült a gyanú, hogy alkohol fogyasztását követően ült volán mögé és az alkalmazott alkoholszonda is pozitív értéket mutatott. Az ügyben járművezetés ittas állapotban vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás és tulajdon elleni szabálysértés elkövetése miatt szabálysértési eljárás indult.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!