Három gyémánt a Ság vonzásában

2017. június 06., 18:45 szerző: Gyuricza Imre
komment
CELLDÖMÖLK - Városmarketing gyémánt díjakkal jutalmazta a Magyar Marketing Szövetség Celldömölköt. A szakmai kitüntetést Budapesten adták át a pályázóknak.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

A komplex városmarketing-tevékenység elismeréseként háromszoros Városmarketing gyémánt díjas lett Celldömölk az országos városmarketing-pályázaton: az önkormányzat a VulkánSág Szíve rendezvénnyel, a Ság hegy Térsége Turisztikai Egyesület a város gyógyhellyé nyilvánításához kapcsolódó turisztikai szolgáltatásokkal, a Kemenes Vulkánpark pedig a Nyerj osztálykirándulást! akcióval nyerte el a kitüntető címet.

A díjat Hinora Ferenctől és dr. Piskóti Istvántól a Kemenes Vulkánpark nevében Söptei Eszter igazgató, a turisztikai egyesület nevében Beni Judit elnök és Döméné Király Gabriella menedzser, az önkormányzat nevében pedig Tulok Gabriella hivatali referens vette át
Fotó: Gyuricza Imre

A pályázatra 76 nevezés érkezett, a szakemberekből álló zsűri a pályamunkákat a kreativitás, a szakszerű megvalósítás, a hatásosság és a hatékonyság szempontjai alapján értékelte. Fehér László polgármester örömmel emelte ki, hogy a turisztikai fejlesztések, szolgáltatások, a rendezvények kapcsán egyre ismertebb a város és a VulkánSág-brand, amely pozitív hatással van Celldömölk megítélésére.

A szakmai díjat Hinora Ferenctől, az MMSZ elnökétől és dr. Piskóti Istvántól, a szakmai zsűri elnökétől a Kemenes Vulkánpark nevében Söptei Eszter igazgató, a turisztikai egyesület nevében Beni Judit elnök és Döméné Király Gabriella menedzser, az önkormányzat nevében Tulok Gabriella hivatali referens vette át.

A díjjal járó gyémánt védjegyet egy évig használhatja a város. Az elmúlt évben elnyertekkel együtt az ötszörös díj a tizedik helyet jelenti az országos listán.

Gyuricza Imre

2017. június 06., 18:45 szerző: Gyuricza Imre

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...