Hírek

2016.06.23. 16:20

Három kiló drogot foglaltak le Szombathelyen - előzetesben a terjesztők

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság munkatársai közel közel három kilogramm pszichoaktív anyagot foglaltak le.

Egy új pszichoaktív anyagot terjesztő hálózatot füleltek le egy alaposan összehangolt akció keretében a rendőrség bűnügyi osztályának munkatársai – tájékoztatta lapunkat a rendőrség. A hálózat három tagját, egy 23 éves és egy 24 éves szombathelyi, valamint egy 27 éves toronyi férfit Szombathelyen, csomagátvétel során kapták el. A csomagban és a házkutatások során összesen közel három kilogramm új pszichoaktív anyagot találtak és foglaltak le a rendőrség munkatársai.

A rendőrök  jelenleg rendelkezésre álló információi szerint nemcsak a megyeszékhelyen, hanem egész Vas megyében szervezetten értékesítették az anyagokat. A fogyasztók felderítése folyamatban van.

A nyomozók D. T. Zoltánt, B. Balázst és N. Ádámot június 20-án őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat. Ellenük bűnszövetségben elkövetett, új pszichoaktív anyaggal visszaélés bűntett gyanúja miatt büntetőeljárás indult. A Szombathelyi Járásbíróság előzetesbe helyezte őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!