Hírek

2017.04.22. 06:11

Hogyan tovább, Lord? - Gidófalvy Attila közleményben fordult a rajongókhoz

Közleményben tudatta a Lord-rajongókkal Gidófalvy Attila, hogy már nem tagja a zenekarnak.

Nagy Ildikó

A Lord billentyűse pénteken este Facebook-oldalán is megosztotta közleményét. Ezt írta:

"Magyarország egyik legcsodálatosabb Rajongótáborához, a LORD KÖZÖNSÉGÉHEZ!!

Ebben a rövid közleményben szeretném tudatni VELETEK, mert nagyon fontos számomra, hogy tőlem halljátok, 30 év után, 2017. április 21-től nem vagyok a LORD zenekar tagja.

Döntésemet hosszadalmas mérlegelés után (hiszen volt időm most bőven) fájó szívvel hoztam meg, amiben nem játszik szerepet a betegségem, mert továbbra is zenélek és annak, aki szereti azt, amit nyújtani tudok a színpadon, megtalál.

A részletek, úgy gondolom kizárólag rám és a zenekarra tartoznak, és nem kívánom nyilvánosságra hozni. MINDENKINEK köszönöm azt a sok-sok szeretetet, amit 30 éven keresztül kaptam TŐLETEK! Köszönöm, hogy a kórházi megpróbáltatások alatt is, lélekben mindvégig mellettem voltatok!

További sok sikert kívánok a LORD zenekarnak!

Ui.: Ki tisztel, megköszönöm, ki nem tisztel, azt elkerülöm, de én nem haragszom senkire...... és csak a szépre emlékezem!!!!! És továbbra is, csak azért is VIDÁMSÁG ÉS ROCK AND ROLL és ÖRÖKKÉ SZÓLJON A ROCK!!!!!!!"

További őszinte szeretettel gondolok Rátok! Gödi Gidó"

Gidófalvy Deák Bill Gyula Nem haragszom senkire című dalát is csatolta bejegyzéséhez.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!