Hírek

2014.11.27. 09:38

Kutyákkal keresik tovább csütörtök délután az eltűnt nádasdi férfit - részletes személyleírás és fotó cikkünkben

Nádasd - Csütörtökön tovább keresik a több mint egy héttel ezelőtt eltűnt nádasdi férfit, Papp Lászlót. A kutatásba keresőkutyákat is bevetnek.

Budai Dávid

Továbbra sem találják azt a nádasdi férfit, akinek múlt héten, szerdán veszett nyoma. Csütörtök délután keresőkutyákkal ismét megpróbálnak az eltűnt nyomára bukkanni.

Mint arról már korábban beszámoltunk, a Papp László gombászni indult múlt héten szerdán a Nádasd melletti erdőbe. Ahogyan korábbi cikkünkben már megírtuk, utolsó telefonbeszélgetése a feleségével történt, akivel közölte, elképzelhető, hogy eltévedt, de úgy érzi, kiér a Halogyi útra. Azóta nem adott életjelet, nagy erőkkel keresik a férfit.

Az Egyesület Együtt Nádasdért Facebook oldalán csütörtök délelőtt közzé tett információk szerint Papp László 63 éves, 175 centiméter magas, 75 kilogramm, vékony, szikár testalkatú. Feje tetején kopaszodó, barnás őszes hajú. Eltűnésekor szürke esőkabátot és fehér munkavédelmi gumicsizmát viselt. Kérik, hogy aki az eltűnt személy jelenlegi tartózkodási helyével, vagy eltűnésének körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja az alábbi telefonszámot: +36 30 352 1697, vagy értesítse a rendőrséget.

 

A csütörtöki keresőakcióba a egy kutyás keresőcsapatot is bevetnek, mi pedig jelentkezünk a helyszínről friss információkkal.

 

 

Nádasdon a rendőrség újabb összehangolt keresési akciót hajt végre a múlt hét szerdán eltűnt férfi miatt. A rendőrség és az önkéntes polgárok mellett speciális keresőcsoport is segít a kutatásban. Közel 200 ember fésüli át a település környékét.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!