Hírek

2013.02.21. 14:48

LMP: hiába hívták fel az illetékesek figyelmét a balesetveszélyre

Szombathely - Baleset-, illetve életveszélyt jelentő hiányosságokra hívta fel az illetékesek figyelmét már többször is György István Péter, ám nem történt intézkedés.

Burkon László

"György István Péter,  az LMP delegáltja  már többször felhívta a figyelmet  a szombathelyi közgyűlés Bűnmegelőzési, Közbiztonsági és Közrendvédelmi Bizottságában a városban tapasztalható baleset-, illetve életveszélyt jelentő hiányosságokra, ám  hónapok óta nem történik érdemi változás" - olvasható a párt közleményében.

Az LMP fotókat is küldött a balesetveszélyes helyszínekről - a Hollán Ernő utca

Közvilágítási lámpaoszlop, amelyiken nincs ajtó a  biztosítékszekrényen, betondarabbal kitámasztott villamos szekrény, meghibásodott közvilágítási földkábel - ideiglenes áthidalóval - buszmegállóban legalább 5 éve, földből kiálló,  mechanikai védelem nélküli kábelek - megannyi baleset- és életveszélyes probléma, amiről a képekkel is illusztrált közleményben szó van.

A Gyöngyösparti sétány

A Stromfeld A. utca

"Óriási felelőtlenség a baleset- és életveszélyes helyzetek figyelmen kívül hagyása. Ilyen esetekben az illetékeseket azonnali intézkedési kötelezettség terheli. Szakszerű karbantartással a felmerült veszélyek szinte azonnal orvosolhatók. Reméljük, a feltárt problémák megoldásával nem kell addig várni, amíg valaki megsérül, ne adj Isten, emberéletet követel az emberi felelőtlenség" - zárul az LMP közleménye.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!