Hírek

2016.08.26. 12:53

Már áll a Vas Népe stand: mivel készültünk a hétvégére?

Mindenkit várunk szeretettel a Vas Népe karneváli standjánál a Fő téren, ahol pénteken 16 órakor fogadjuk az első sztárvendéget Kassai Lajos lovasíjász személyében. A többi program a cikkben.

Vas Népe

Rengeteg ajándékkal, magazinokkal, játékkal és élő Vas Népe címlappal várja lapunk standja a karneváli látogatókat Szombathely Fő terén mától vasárnap estig. Mindennap várunk fellépő sztárvendégeket, akik közönségtalálkozó keretében válaszolnak házigazdájuk, vagyis lapunk munkatársainak kérdéseire. A részleteket és időpontokat ld. cikkünk végén.

Fotó: Vas Népe

Eközben játékos kérdőívet is kitölthetnek a látogatók, amelyekért garantált ajándékot adunk, például receptfüzetet, felnőtteknek való színezőt, gyerekmagazint. Válogathatnak a PLT szakácskönyveinek széles választékából, amelyeket olvasóink receptjeiből állítottunk össze. Természetesen elő is fizethetnek lapjainkra – remek ajándékok járnak hozzájuk! Szívesen várjuk észrevételeiket, ötleteiket is.

Akinek van kedve, élő címlapfotót is készíthet embernagyságú Vas Népe címoldalunkkal: a legjobbakat feltöltjük a vaol.hu-ra.

Közönségtalálkozó élőben a Vas Népe standjánál

Péntek

16:00 Kassai Lajos lovasíjász (beszélgetőtárs: Turbók Attila)

18:00 Újvári Timi (Memphis Belle) (beszélgetőtárs: Vadas Krisztina)

Szombat

16:00 Szabó Tibor színművész (beszélgetőtárs: Budai Dávid)

18:00 Zaporozsec (beszélgetőtárs: Mehlhoffer Tamás)

Vasárnap

15:00 Danics Dóra énekesnő (beszélgetőtárs: Bakos Ágnes)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!