Hírek

2016.09.27. 06:59

Prémium Premier Király Gáborral és Rudolf Péterrel

Szombathely - Nagy érdeklődés mellett tartottuk meg hétfőn este a Prémium magazin őszi lapszámának bemutatóját a Weöres Sándor Színház Krúdy Klubjában.

Vas Népe

Különleges élményben lehetett részük azoknak, akik regisztráltak a hétfő esti rendezvényre. A nagy érdeklődés nemcsak magazinunknak, de a két kiváló vendégnek volt köszönhető. Király Gábor válogatott labdarúgó, kapuslegenda és Rudolf Péter Kossuth-díjas színművész, rendező már korábban is találkoztak. A sportoló elárulta: az Eb-n, a pályára lépés előtt az Üvegtigris egyik epizódját nézte lazításként a csapat. A színész ott volt a lyoni mérkőzésen, trikolort festett az arcára, és hangosan szurkolt kedvencének, Király Gábornak.

Az estet a magazin szerkesztője, Kovács Ágnes moderálta, aki a színházi csapatmunka és taktikus labdarúgás közti hasonlóságról faggatta a szereplőket. Megtudtuk: mindkét vendég rendkívül babonás. A kapuslegenda meghatározott sorrendben ölti magára az egyes ruhadarabokat, nem a szürke mackónadrág az egyetlen mániája. Rudolf Péter szertartásosan készül az előadások előtt, az sem mindegy, mennyit beszélget a büfében a kollégákkal, mielőtt harcba indul.

A Király-brand tudatos építésének alapja a fegyelmezett munka és az alázat. Gábor vallja: vágyik arra, hogy folyamatosan tanulhasson. A majdnem két évtizedes külföldi pályafutása után itt szeretné átadni a tudását. A sérülése miatt ugyan most nem edzhet, de az utánpótlás sportolókon rajtuk tartja a szemét. Kiderült: még a lába is megremegett, amikor találkozott Bon Jovival, akkor értette meg, mit éreznek a rajongók személyes találkozáskor. A kapuslegendát gyakran bogarasnak állítja be a sajtó, de ez az est is bizonyította, hogy Király Gábor közvetlen, tudatos, és elhivatottan küzd céljai eléréséért.

A beszélgetés borkóstolóval zárult, Mittlné Ódor Anita kínálta vendégeinket. A Prémium sorozat télen folytatódik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!