Hírek

2016.07.01. 18:24

Rengeteg felajánlás érkezett Andrisnak

Volt, aki egymaga felajánlotta, hogy kifizeti a 100 ezer forintos berendezés árát. Csaknem 150-en keresték meg szerkesztőségünket azzal, hogy segítenének.

Budai Dávid

A hét elején számoltunk be Andrisról, a súlyosan beteg kisfiúról és édesanyjáról, Andreáról, aki emberfeletti küzdelem árán próbálja nevelni egyedül egy albérletben gyermekét.

Fotó: Unger Tamás

Akkor azt kértük önöktől, hogy lehetőségeikhez mérten segítsenek abban, hogy Andrea megvehesse azt az akkumulátoros szívókészüléket, amelynek segítségével ki tudja vinni a lakásból a fiát.

Tavaly november óta, egy tüdőgyulladást követő műtét miatt Andris a négy fal közé van zárva, mivel ahhoz, hogy lélegezhessen, folyamatosan tisztítani kell a légutakat, és ezt egyelőre csak egy hálózatról működő gép tudja biztosítani. De már nem sokáig. Andris és anyukája kérését csaknem 150-en hallották meg, és juttatták, illetve juttatják el folyamatosan felajánlásaikat.

Úgy tudjuk, olyan is volt, aki egymaga felajánlotta, hogy kifizeti a 100 ezer forintos berendezés árát. Ezúton is köszönjük olvasóinknak, hogy összefogtak azért, hogy könnyebbé tegyék egy család mindennapjait és boldogabbá egy kisfiú életét.

Címkék#segítség

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!