Hírek

2016.04.23. 17:34

Száz motoros kísérte el utolsó útjára Ádámot, a motorbalesetben elhunyt gencsi fiatalembert

A Szombathelyi Motorosok Közhasznú Egyesületének szervezésében körülbelül hatvan motoron csaknem százan kísérték el utolsó útjára Ádámot szombaton délután. A gencsapáti fiatalember április 15-én szenvedett halálos balesetet a 8-as főúton.

Vadas Krisztina

A balesetben nem Ádám volt a hibás, hanem egy autó, amely nem adta meg neki az elsőbbséget. Az egyesület közösségi oldalon közzétett felhívásában arra kérte a szombathelyi motorosokat, tiszteljék meg Ádámot azzal, hogy motorjaikon elkísérik őt utolsó útjára. Sokan összegyűltek a találkozási pontként megjelölt benzinkúton, ahonnan konvojban haladtak a temetés helyszínére, a gencsapáti temetőbe. A találkozás most nem volt vidám, nem lehetett hangos szavakat hallani. A motorosok üdvözölték egymást, kicsit beszélgettek, még azokon is érezni lehetett  a szomorúságot, akik nem ismerték személyesen Ádámot. Ebben mások a motorosok: ők mindig összetartanak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!