Hírek

2016.11.25. 07:36

Több autót is feltört három tizenéves Jánosházán

A sértett látta, hogy mit csináltak a fiatalok, így könnyen a nyomukra akadtak, időközben azonban kiderült, nem az ő autója volt az egyetlen, amire lecsaptak a tizenévesek.

Budai Dávid

A sértettől érkezett a bejelentés csütörtökön, hogy a Jánosházán parkoló személygépkocsiját megrongálták. Mivel látta az esetet, a menekülő fiatalokról és távozásuk irányáról is pontos információkat adott a helyszínre érkező járőröknek. A rendőrök ennek köszönhetően a bejelentéstől számított öt percen belül elfogták a három tizenéves fiút. A 15 éves és a 17 éves helyi, valamint a 17 éves karakói fiatalt előállították a Jánosházai Rendőrőrsre és kihallgatták.

 

Kisvártatva további négy, ugyancsak Jánosházán történt személygépkocsi-feltörésről kaptak értesítést a rendőrök. Mint kiderült, feltehetően ez is a fiatalok számlájára írható. A rendőrök megállapították, hogy lopási kár egyik esetben sem keletkezett. Mindhárom személlyel szemben lopás vétség kísérlete elkövetésnek megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Celldömölki Rendőrkapitányság.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!