Hírek

2013.07.25. 13:18

Vádemelési javaslat: leszúrta édesanyját

Celldömölk - A gyanú szerint a 43 éves helyi férfi Celldömölkön, a Csokonai utca egyik lakóházának lépcsőjén előzetes szóváltást követően egy konyhakéssel több esetben megszúrta, megsebesítette édesanyját úgy, hogy az asszony a helyszínen belehalt a sérüléseibe.

Vas Megyei Rendőr-főkapitányság

A Vas Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Osztályának Vizsgálati Alosztálya lezárta azt a nyomozást, amelyet emberölés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított egy celldömölki lakossal szemben, még 2013. januárjában.

A gyanú szerint a 43 éves helyi férfi Celldömölkön, a Csokonai utca egyik lakóházának lépcsőjén előzetes szóváltást követően egy konyhakéssel több esetben megszúrta, megsebesítette édesanyját úgy, hogy az asszony a helyszínen belehalt a sérüléseibe. A rendőrök az elkövetőt a bejelentést követő egy órán belül elfogták és bűnügyi őrizetbe vették. Az eljárás lefolytatására az elkövető előzetes letartóztatása mellett került sor.

A nyomozó hatóság az ügyben folytatott nyomozást lezárta és a keletkezett iratokat 2013. július 25-én vádemelési javaslattal a Vas Megyei Főügyészségnek megküldte.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!