Hírek

2017.03.15. 13:28

Ők a Vas Népe sajtónapi díjazottjai

Szombathely - Kiemelkedően teljesítő kollégáink kaptak jutalmat a szabad sajtó napja alkalmából - kedden este házon kívül ünnepeltünk.

Tóth Kata

A Vas Népe szerkesztőségének nívódíját Horváth Erika sportrovatvezető vehette át. Idén először - hagyományteremtő szándékkal - a legjobbnak tartott külső munkatársra és civil tudósítóra is szavazhattak szerkesztőségünk munkatársai. Az előbbi kategóriában Pum András, a sportrovat „külsős" újságírója; az utóbbiban Tátrainé Kulcsár Irén kapta a legtöbb voksot.

Fotó: Unger Tamás

29 éve dolgozik a Vas Népénél Horváth Erika, elkötelezett és fáradhatatlan, ha a lap, a rovat érdekéről van szó - a titkos szavazással az ő elmúlt évi munkáját ítélték a legértékesebbnek a kollégák. Wellnessüdülést nyert a rangos elismerés mellé.

Pum András mindennap jelen van a szerkesztőségben - élvezetes stílusban ír, legyen szó a Haladás, a Viktória, a megyei I. osztály futballcsapatairól vagy vízilabdáról. Oklevelet és tabletet kapott - a díjátadóról igazoltan, betegség miatt hiányzott.

Fotó: Unger Tamás

Civil tudósítói hálózatunk tagja Tátrainé Irénke, akinek egyéni hangú írásaival gyakran találkoznak az olvasók. Az oklevelet és az ajándék okostelefont meghatottan vette át. Mindhármuknak gratulálunk!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!