Kemenesmihályfa

2016.07.25. 17:17

Nyitva a Parlament a vasiak előtt

Az elmúlt időszakban is számos vasi csoport járt a Parlamentben Ágh Péter országgyűlési képviselő koordinálásával.

Cseszkó Tamás

Az elmúlt napokban Kemenesmihályfáról érkezett látogatócsoport a Parlamentbe. A Takács Balázs polgármester vezette csapat Tima Zoltán építésszel is találkozott, akinek személyes kötődései is vannak a faluhoz. Ő tervezte az átépített Kossuth teret, melyet be is mutatott a vasiaknak. Nem a kemenesmihályfaiak az egyetlen Vas megyei település lakói, akik a fővárosban jártak, idén már több százan fordultak meg az Országgyűlés épületében.

Kemenesmihályfa zászlaja is ott volt a Parlamentben a csoportnál

Ágh Péter, észak-Vas megye országgyűlési képviselője elmondta, azt szeretné, ha a Parlament nem csupán a televízióból lenne ismerős a választókörzete lakóinak, hanem valódi benyomásokat is tudnának róla szerezni, felfedezhetnék annak szépségét, de azt is látnák, hogy milyen komoly munka zajlik a falak között. Ezért indította el azt a programot, melynek keretében a vasiak megismerhetik az Országházát, amely értük van, róluk szól. Mint mondta, az elmúlt hónapokban is számos társaság járt Budapesten a koordinálásukkal, köztük a pápociak, a nagysimonyiak, a kemenesszentmártoniak, a sárváriak, Csepregről számos csoport, Kemenesaljáról a vasutas nyugdíjas klub tagjai, a horvát kisebbségi önkormányzat, köztisztviselői napon Celldömölkről a polgármesteri hivatal dolgozói a Fehér László vezetésével és legutóbb a kemenesmihályfaiak. - Már most sokan jelentkeztek az őszre, de továbbra is várjuk a hivatalos Facebook oldalamon a megkereséseket, hiszen a Paralment nyitva áll a vasiak előtt - mondta Ágh Péter.

Címkék#parlament

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!