Kemestaródfa

2016.08.23. 20:05

Falunapi pingpong

Kemestaródfa – Nagy érdeklődés mellett rendezték meg Kemestaródfán a falunapi pingpongversenyt.

Horváth Erika

Harminchárman álltak asztalhoz a négy kategóriában megrendezett falunapi versenyen, érkeztek résztvevők Szombathelyről, Szentgotthárdról, Gasztonyból, Vasaljáról és Káldról is. A legnagyobb mezőny a felnőtt férfiaknál volt, 21-en kezdték meg a csoportküzdelmeket, majd a legjobbak látványos csatákat vívtak a dobogós helyezésekért. A gyermekek két csoportban kezdtek, a négy női induló körmérkőzéssel döntött a sorrendről. A napot a párosok küzdelme zárta – késő estig pattogott a labda. Végeredmény. Női: 1. Kovács Anita (Gasztony), 2. László Katalin (Gasztony), 3. Németh Beáta (Kemestaródfa) és Szánthóné Bérdi Andrea (Kemestaródfa).

Gyermek: 1. Pécz Gergő (Káld), 2. Szánthó Barnabás (Kemestaródfa), 3. Pajor Patrik (Gasztony) és Zakics Richárd (Kemestaródfa).

Férfi, egyéni: 1. Zakics Sándor (Kemestaródfa), 2. Horváth József (Káld), 3. Németh Dávid (Káld) és Horváth Krisztián (Káld).

Sorsolt férfi páros: 1. Kovács László (Kemestaródfa) – Zakics Sándor, 2. Németh Dávid–Soós Roland (Szombathely), 3. Szánthó Ákos (Kemestaródfa) – Dobos Csaba (Szombathely) és Varró István (Szentgotthárd) – Horváth József (Káld).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!