Körmend

2016.10.30. 09:57

Így szurkoltak a Körmend -ZTE meccsen - Keresse meg magát a képeken!

„A Zalaegerszeg elleni meccsek sosem könnyűek” - ezzel a mondattal zárta a szombati kosármeccset Teo Cizmic, az Egis Körmend kosárlabdacsapatának vezetőedzője. S hogy mennyire nem az, azt nem csak a 94 – 76 – os végeredmény jelzi, hanem a lelátó közönsége is.

Turbók Attila

Volt Körmenden a szakértő, a zenész, a fiatal, az idős és a gyermek (ide őket is el lehet hozni). Aztán többen voltak a hangosak és kevesebben a halkak. Sokan voltak megfontoltan szurkolók és voltak néhányan, akik nem csak a pólójukból vetkőztek ki. Rómaikat is láttunk a nézőtéren, hiszen ókori szokással, hüvelykujjal mutogattak kedvenceiknek. Aztán voltak olyanok, akik máshogy is mutogattak.

A kosármeccsen olyan szurkolókat is láttunk, akik sírtak örömükben és olyanokat is akik sírtak bánatukban. Aztán Körmenden voltak rajongók, akik önfeledten, többször felállva, énekelve buzdították csapatukat.

Sokan – több mint kétezren – voltak szombaton Körmenden. Ők voltak a szurkolók, akiket összekovácsol a játék, akik a hétköznapokkal ellentétben itt végre kikiabálhatják örömüket, bánatukat. A sport összehoz öreget a fiatallal, ellenfelet a hazai szurkolóval, játékost a nézőtérrel.

Ez volt látható a hét végén Körmenden. A pályán kívül. Nézegessen velünk szurkolókat!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!