Kultúra

2010.07.19. 17:30

Orosz kém lenne Angelina Jolie?

Nem tudja elképzelni, hogy a valós életben titkos szolgálat számára végezzen bármiféle rejtett tevékenységet Angelina Jolie, aki hamarosan bemutatásra kerülő Salt ügynök (Salt) című filmjében CIA-ügynököt alakít.

Vas Népe

"Egész egyszerűen lehetetlenség, hogy kettős életet folytassak" - nyilatkozta a 35 éves filmsztár, leszögezve, hogy nemcsak saját, hanem egész családja nevében beszél. Megjegyezte, hogy a forgatás során volt alkalma megismerni a titkos ügynökök életének "emberi" oldalát is.



Ismét akciófilmben domborít a Tomb Raider sztárja. Ahogy azt megszokhattuk, fegyverekben és izgalmas jelenetekben nem lesz hiány most sem.
Újabb kémfilmben szerepel Angelina Jolie. A Kurt Wimmer forgatókönyve alapján, Phillip Noyce (A csontember, Férfias játékok) rendezésében készült filmben Liev Schreiber és Chiwetel Ejiofor kapott még fontos szerepet.

Salt ügynök (Salt)

Angelina Jolie egy CIA alkalmazottat alakít, akit meggyanúsítanak azzal, hogy orosz kém, s feladata az amerikai elnök meggyilkolása. Minden elképzelhető módon megpróbálja tisztázni magát, de ez nem megy olyan egyszerűen: a kormány és a titkos ügynökség is a nyomában van. 

Magyarországi bemutató:

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!