Kultúra

2011.01.11. 06:27

Színházszerda Czapkó Antallal

Orosz Róbert és Czapkó Antal beszélgetésével indul a Színházszerda 2011-es programsorozata a Cafe Frei-ben január 12-én, holnap délután.

Merklin Tímea

A kávéházban rendezett Színházszerda a színházi társalgó légkörét szeretné közelebb vinni a szombathelyiekhez. Minden szerdán 17 órától 18 óráig a Weöres Sándor Színház két művésze beszélget, mint riporter és riportalany. A követező szerdán a riportalany művészből riporter lesz, és ő faggatja egy másik kollégáját.

Január 12-én, holnap Orosz Róbert kérdez, Czapkó Antal válaszol. Január 19-én a kávéházi beszélgetés színházi előadás miatt elmarad, de január 26-án Czapkó Antal lesz a kérdező, és Szabó Tibor válaszol. Február 2-án az ő kérdéseire Nagy Cili ad válaszokat. Február 9-én Nagy Cili lesz a kérdező, Trokán Péter a riportalany. Február 16-án a beszélgetés megintcsak színházi előadás miatt elmarad, de a következő hét szerdáján, február 23-án Trokán Péter felveszi a fonalat: kérdéseire Szabó Győző válaszol. A rendezvényekre a belépés díjtalan.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!