Pártok

2024.03.29. 11:07

Szentkirályi Alexandra: összenő, ami összetartozik (videó)

Összenő ami összetartozik, a DK, az MSZP és a Párbeszéd újabb stratégiai együttműködési megállapodást kötött - fogalmazott a Fidesz-KDNP főpolgármester-jelöltje a Facebookon pénteken közzétett videójában.

MW

Forrás: Facebook/Szentkirályi Alexandra

Szentkirályi Alexandra szerint az ellenzéki pártok megállapodása azt jelenti, "Gyurcsányék már nem is titkolják, hogy valójában ők irányítják a városházát és a főpolgármestert".

Ők hozták az elmúlt években Budapestet csődközeli helyzetbe, és most azt ígérik, ha rajtuk múlik, ez így is marad - mutatott rá a kormánypártok főpolgármester-jelöltje.   

Szentkirályi Alexandra szerint "megtalálta a zsák a foltját". A megállapodásuk hosszú távra szól: közös európai parlamenti lista, közös fővárosi önkormányzati lista, közös jelöltek és 2026-ban közös miniszterelnök-jelölt - tette hozzá.   

"Ezt már jól ismerjük" - mondta, rámutatva arra, hogy ma Gyurcsány Ferencnek van főpolgármestere, a budapestieknek nincsen.   

Ezért kell változás Budapesten! - jelentette ki Szentkirályi Alexandra.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában