Agora Művelődési és Sportház, 2017. május 7. vasárnap 19 óra

Újra Szombathelyen Magyarország leglátványosabb operett show-ja

2017. május 01., 11:54
Egy igazi legendával érkezik az anyák napi operett gála.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 1
G->reklam_mentes: 0

Évekig láthatta a közönség Oszvald Marikát az előadásokban, de most egy igazi meglepetéssel tér vissza a produkció, amelyben hosszú évek után  a humor nagyágyúja Koós János  válik újra az operettek alakjává.

Az édesanyák ünnepéhez közeledve látható újra a városban az ország leglátványosabb kiállítású operett showja, amely a napokban érkezett vissza külföldi turnéjáról, és most egyetlen alkalommal lesz látható Szombathelyen.

Az elmúlt évben különböző kis formátumú társulatok, és produkciók próbálták pótolni azt az operett gálát, amelyhez évekig hozzá volt szokva a szombathelyi publikum. Most a közönség kérésére és hosszú egyeztetések után 2017-ben megújulva érkezik vissza az operett show több száz látványos jelmezzel, kitűnő énekhangokkal, élő zenekarral. Vadonatúj műsort, új látványvilágot, és egy igazi legenda operett szerepre való visszatérését ígérik a szervezők a szombathelyi  színház és operett kedvelő közönségnek.

Hajmási Péter, Hajmási Pál; Szép város Kolozsvár, Cintányéros cudar világ, Te rongyos élet, Jaj cica eszem azt a csöpp kis szád, Jön e velem nagysád shimmit járni, Délibábos Hortobágyon.

Ki nem ismerné ezeket a világhírű magyar dallamokat? A magyar operett komponisták örökérvényű, csodálatos melódiái meghódították a világot. És ezt teszik most is, az operett világ fiatal sztárjainak előadásában a festő szépségű Szombathelyen az Agora színpadán.

A társulat látványos, színvonalas előadásához évek óta hozzászokhatott a magyarországi közönség, hisz számtalan nagy városban volt látható az operett csillagok társulata. Fergeteges előadásaik nemzetközi színpadokon is sikert aratnak.  Amerikában,  Izraelben, Németországban , Erdélyben, Oroszországban és legutóbb Luxemburgban is a közönség kedvence lett. A társulatot utazásaik során hatalmas ovációval, és álló tapsviharral fogadja a közönség. A kitűnő szólisták, zenészek, táncosok mellett felejthetetlen látványt nyújtanak gyönyörű jelmezek, és produkció látványvilága” – mesélte Kollár Péter Erik a show táncos-komikusa, és művészeti vezetője akinek szereplése évek óta garancia a felhőtlen kacagásra. Az előadás így méltán érdemelte ki, a kritikusok szerint „a leglátványosabb magyar operett gála” címet.

A fiatal társulat céljául tűzte ki a világhírű, hungarikumnak számító magyar operett hagyományainak megőrzését, népszerűsítését.

A hagyományossá vált operett gála sztárja a szombathelyi előadáson egy igazi legenda, Koós János lesz aki ezen az estén egy különleges szerepben az operettek kultikus alakjává válik, és elvarázsolja a nézőket mindenkit megkacagtató humorával és új repertoárjával. Az idén 80. születésnapját ünneplő sztár, aki évekig játszott az Operett Szinházban is, most  hosszú évek után lesz  látható újra operett szerepben.  A fiatalos, lendületes gálában többek között a Csárdáskirálynő, a Marica grófnő, a Bajadér, A víg özvegy, a Cigányszerelem, a Mágnás Miska, a Mária főhadnagy a Csókos asszony dallamai is megszólalnak.

Felhőtlen hangulat, pezsgő, kacagás, humor, vidámság, romantika, gyönyörű dallamok, látványos, pompás jelmezek. Mindez az operettek csodálatos szórakoztató világával, és világhírű melódiáival egy igazi „ungarishe vircsaft” kíséretében az anyák napi operett koncerten.

Lepje meg szeretteit Anyák napja alkalmából az ország leglátványosabb Operett show-jával!
Agora Művelődési és Sportház, 2017. május 7. vasárnap 19 óra

Megyekártyával 5% kedvezménnyel lehet megvenni a jegyeket a Vas Népe ügyfélszolgálatain!

2017. május 01., 11:54

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...