Púder Nélkül

2016.04.16. 07:20

A harmóniát kedvelőknek: hamar megvan az egymáshoz passzoló táskacsalád

Ha jól körülnézünk egy táskaboltban, trendnek látszik az a jelenség, hogy mindegyikből több méret van, érdemes egyikkel megvenni a másikat, hacsak nem retikül vagy válltáska a vásárlásunk célja, azok jobbak unikálisan.

Merklin Tímea

A bőröndök, az utazótáskák, a bevásárlókosarak azonban ma már nem járnak egyedül, legalább három méretben kivitelezik őket, és vannak akár 6-7 részes szettek is. A nagyság a praktikum szempontjából fontos: mekkora utazásokat teszünk, ahhoz mennyi holmit kell pakolni, hogy minden elférjen. Nem árt, ha van kisebb és nagyobb táskánk is, mert szükség lehet mindkettőre/mindháromra. A harmóniavadászok figyelmét pedig az esztétikai szempontokra is felhívjuk: jó, ha passzolnak egymáshoz a táskáink és kellékeink (olyan „hordeszközök”, mint például neszesszer, szemüvegtok, pénztárca).

Az utazótáskák a szezonban vidámak, mintásak, nagy divat a pöttyös (Fotó: Merklin Tímea)

A menő bőröndök most metálszínűek (antracit szürke, ezüst, arany, bézs, fekete), és négykerekűek, vagyis keresztben és hosszában is húzhatók-vonhatók. Az utazótáskák vidámak, mintásak, nagy divat a pöttyös. Ezekhez gyártanak különböző kiegészítőket: a három alap táskaméret mellett van belőle válltáska, piperetartó, kosár, de - milyen meglepő! - ugyanilyen esernyőt is kínálnak hozzá.

Fülepp Iza osztja meg velünk a tapasztalatát: általában nem egyszerre veszik meg ezeket a táskacsaládokat, hanem, ha vettek egyet, később visszajönnek, hogy ilyen kosarat kapott az anyuka, most jó lenne belőle egy neszesszer is.

A bevásárlókosarak is színesek, s ma már nem járnak egyedül (Fotó: Merklin Tímea)

Mivel mindig gond az ajándékozás, mit adjunk szépet és hasznosat, érdemes lehet beruházni egy ilyen utazást, de a mindennapi életet is szolgáló szettbe. Annyi ünnep van egy évben - a karácsonytól a húsvéton át a személyes ünnepekig -, hogy, ha minden alkalomra veszünk egy darabot, egy év alatt akár összejöhet egy trendi táskacsalád. Ha izgulunk, hogy elfogy a boltból az adott minta, összebeszélhetünk a családtagokkal, hogy ugyanarra az ünnepre vegyen mindenki egy-egy elemet, így a szerencsés egy időben kaphatja meg a tényleg értékes „ajándékcsomagot”, ennek biztosan örülni fog.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!