Púder Nélkül

2011.05.26. 06:37

Holdnaptár: május 26 - június 1.

Május 26. Ha nekünk, egy hozzátartozónknak vagy ismerősünknek egészségi problémája van, most olyan hírt közölhetnek, amely megnyugtat és felszabadít a korábbi nyomás és kétségek alól.

Ambrózai Zsuzsanna-Pum András

Május 27. Ma kitudódhat egy régi hazugság, amiről talán már meg is feledkeztünk. Nagyobb port kavarhat, mint gondoltuk volna. Nehéz helyzetbe kerülhetünk, de végül biztosan megoldódik.

Május 28. Ez a pozitív érzések és az optimizmus időszaka. Szinte mindenkivel megtaláljuk a hangot, könnyedén elintézzük azokat az ügyeket, amik régóta húzódtak. Rendkívül elfogadóak, toleránsak vagyunk másokkal szemben.

Május 29. Érdemes ma mellőzni a fekete tea és kávé fogyasztását, mert a szokottnál könnyebben megfájdulhat a fejünk. Ne maradjunk otthon, sétáljunk, túrázzunk, sportoljunk, találkozzunk a barátokkal.

Május 30. Kedvező nap ez a hivatalos ügyek intézésére, most minden akadályt könnyebben veszünk. Figyeljünk oda egészségünkre is, főleg, ha ülőmunkát végzünk, próbáljunk meg nyújtógyakorlatokat beiktatni időnként.

Május 31. Pénzügyekben, munkában nehézségekbe ütközhetünk, de ragyogó nap a mai arra, hogy a jövőnkről és lehetőségeinkről elmélkedjünk, és nagy terveket szövögessünk. Ne adjuk fel az álmainkat!

Június 1. Eredeti ötletekben, kreativitásban nincs hiány, zseniális dolgokat találhatunk ki, de ne felejtsük el feljegyezni őket, mert pár nap múlva már biztosan nem fogunk emlékezni rájuk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!