Rendőrségi

2014.08.24. 07:48

Ittas garázda és lebukott betörők

Egy rátóti kocsmában történt verekedésről érkezett bejelentés a rendőrségre 2014. augusztus 23-án 20 óra 25 perc körüli időben.

A járőrök az adatgyűjtés után Gasztonyban elfogták S. Béla, 34 éves helybeli férfit, akit a Körmendi Rendőrkapitányságra előállítottak. Garázdaság és ittas vezetés vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárás indult ügyében.

Bejelentés érkezett a rendőrségre 2014. augusztus 23-án 21 óra 55 perc körüli időben, hogy Rábatöttösön, egy telephelyre betörtek, azonban a tetteseket megzavarták, így azok a zsákmányukat és az elkövetéshez használt személygépkocsit hátrahagyva elmenekültek.

Adatgyűjtés után a rendőrök Rum községben elfogták K. Tamás, 20 éves rumi, és R. László, 21 éves csempeszkopácsi lakost, akiket a lopás vétség kísérletének elkövetésével gyanúsít a Szombathelyi Rendőrkapitányság. Kihallgatásukat követen a két férfi szabadlábon védekezhet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!