Rendőrségi

2015.05.29. 06:33

Ki látta a balesetet?

A Szombathelyi Rendőrkapitányság a baleset körülményeinek tisztázása végett kéri a lakosság segítségét.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya 18010-1017/2015. bűnügyi számon eljárást folytat közúti baleset gondatlan okozása vétség elkövetésének gyanúja miatt ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint egy ismeretlen személy egy szürke színű, ismeretlen forgalmi rendszámú, Mercedes Vito típusú kistehergépkocsival közlekedett Szombathelyen a Nádasdy Ferenc utcában, a Semmelweis Ignác utca felől a Szelestey László utca irányába 2015. május 13-án 9 óra 38 perc körüli időben. Egy autóbusz pedig a védett úton, az Éhen Gyula tér felől a Vörösmarty Mihály utca irányába haladt. Mikor a járművek a Szelestey László utcai kereszteződéshez értek, az autóbusz vezetője a közlekedési baleset elkerülése érdekében vészfékezésre kényszerült. A manőver következtében az autóbusz egyik utasa az elsődleges orvosi vélemény szerint nyolc napon túl gyógyuló sérülést szenvedett. A kistehergépkocsi vezetője megállás nélkül továbbhajtott.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a balesetet látta, vagy annak körülményeivel kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú" ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Segítségüket köszönjük!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!