Rendőrségi

2015.03.31. 07:26

Lejárt műszakival, engedély nélkül vezetett - Rendőrségi hírek Vas megyéből

Jogsi nélkül vezetett, külföldön körözték, szét akarták szerelni a fogyasztásmérőt - az elmúlt 24 óra eseményei Vas Megyei Rendőr-főkapitányság tájékoztatása alapján.

A szombathelyi rendőrök igazoltattak három személyt Táplánszentkereszt településen 2015. március 30-án. A férfiak az áramszolgáltató tulajdonában lévő fogyasztásmérő-óra burkolatáról levágták a plombát és megkezdték a készülék szétszerelését. A rendőrök a 45 éves F. Gábor és a 29 éves L. Richárd somogyacsai lakost, valamint a 45 éves L. György értényi lakost elfogták és előállították. Kihallgatásukat követően ellenük csalás vétség kísérlet elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított a Szombathelyi Rendőrkapitányság.

Sárváron igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsit vezető férfit 2015. március 30-án, aki az igazolást megtagadta és ki akarta vonni magát a rendőri intézkedés alól. A rendőrök a férfi előállítása után megállapították, hogy a jármű vezetője nem rendelkezik érvényes vezetői engedéllyel, valamint a gépkocsi műszaki érvényessége is lejárt. A nagysimonyi férfi ellen szabálysértési eljárást indított a Sárvári Rendőrkapitányság.

A vasvári rendőrök igazoltattak egy férfit Gersekarát településen 2015. március 30-án. Az intézkedéskor megállapították, hogy a helyi férfi ellen németországi körözés van érvényben. A rendőrök elfogták, előállították és őrizetbe vették.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!