Sport

2015.10.04. 17:26

Amatőr asztalitenisz bajnokság Szombathelyen

Szombathely – Jól sikerült Szombathely 2015. évi felnőtt és korcsoportos amatőr egyéni asztalitenisz-bajnoksága, színvonalas versenyt vívott a népes mezőny.

Horváth Erika

A városi amatőr bajnokságon – amely egyben a Szelestey Elemér emlékverseny is volt – kiemelkedően szerepelt a mozgássérült Sárközi   Krisztián, aki csak szoros csatában kapott ki a döntőben Sákovics Pétertől. A férfi párost a rutinos, összeszokott Körmendi Attiláné–Németh Márta női duó nagy fölénnyel nyerte meg.

Végeredmény. Egyéni, női: 1. Körmendi Attiláné, 2. Kovács Anita, 3. Dabóczi Alexandra és Nagy Kata. Férfi: 1. Sákovics Péter, 2. Sárközi Krisztián, 3. Mészáros Ferenc és Götl Tamás. Leány: 1. Nagy Kata, 2. Dabóczi Alexandra, 3. Vörös Rebeka és Pukler Júlia. Fiú: 1. Híró Bence, 2. Molnár Péter, 3. Hamar Martin és Tóth Patrik. Férfi páros: 1. Körmendi Attiláné–Németh Márta, 2. Sákovics Péter–Gál Zoltán, 3. László Jenő–Pajor Vilmos és Schmalzl Imre–Mészáros Ferenc.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!