Sport

2015.05.03. 17:57

Amerikai rapper klipjében szerepelnek a szombathelyi ikerlányok

A hónap végén a híres amerikai rapper, Flo Rida római videoklipjében szerepel két ikerlány, Kőhalmi Vivien és Mercédesz.

Pum András

Tavaly ősszel elsőként adtunk hírt egy szombathelyi ikerpár, Kőhalmi Vivien és Kőhalmi Mercédesz barcelonai sikeréről. A lányok a The Best of Model nemzetközi szépségversenyen dobogósak lettek, Mercédesz a második, Vivien a harmadik helyen végzett. A lányokat – akik közül Vivien korábban a Haladás VSE-ben atlétizált, Mercédesz most tért vissza a futópályára – azóta felkapta a média. Meginterjúvolták őket az egyik kereskedelmi televízió egyik legnézettebb műsorában is. Az ikrek hamarosan egy világhírű amerikai rapper, Flo Rida videoklipjében szerepelnek.

A két lány Barcelonában a várost is felfedezte. Fotó: Kőhalmi Norbert

– Május 25-én Rómában forgatja legújabb videóklipjét Flo Rida, amelyben mi is helyet kapunk – mondta a 17 esztendős Kőhalmi Vivien. – Előtte két nappal utazunk, a forgatás egy napot vesz igénybe. Most még nem tudjuk, Rómában hol lesz a forgatás, és  mi lesz a szerepünk. Rajtunk kívül több lány is szerepel a klipben, sok olyan, aki velünk együtt indult a barcelonai szépségversenyen. De sportolók is láthatóak lesznek. Húgommal együtt izgatottan és kíváncsian várjuk a forgatást, mert noha már egy ideje modellkedünk, klipben még nem szerepeltünk. Mercédesz és én is tanulunk és dolgozunk, de el tudnánk képzelni magunkat a modellszakmában.

Tavalyi barcelonai emlék. Mercédesz a második, Vivien a harmadik helyen végzett a szépségversenyen

Vivien (balról) és Mercédesz hamarosan Rómába utazik. Fotó: Horváth Petra

- A szülői kísérettel történő utazásunkat és minden egyebet a Haladás labdarúgócsapatának marketingmenedzsere, az olasz Massimiliano Caroletti szervezte, aki nem kezdő a műfajban: eddig 32 videóklipet rendezett. Korábban szó volt róla, hogy a szintén amerikai rapper Snoop Dogg klipjében is szerepelünk, ám a forgatás időhiány miatt elmaradt. Massimiliano korábban már dolgozott vele, és ígérte, amint lesz fejlemény, szól – tehát ez a lehetőség sem esett kútba.  Eseménydús időszak előtt állunk. Mióta egyébként ismertek lettünk, sok lett az irigyünk és rosszakarónk is, de sokan állnak mellettünk. - zárta szavait Vivien.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!