Sport

2014.07.31. 15:40

Autóban a vasi roncsderbisek

A harmadik futammal folytatódott a 2014. évi országos roncsderbibajnokság. A rajtnál természetesen ott voltak a szombathelyi és rumi versenyzők is.

Tóth Gábor

A hagyományoknak megfelelően a Balaton-parti futamon népes mezőny gyűlt össze, és természetesen szurkolóban sem volt hiány, így remek hangulatban bőgtek fel a motorok. Az időjárás is kedvező volt, a pálya viszont hagyott kívánnivalót maga után, a talaj alaposan próbára tette az autókat, a pilótákat. A mezőnyben ott voltak a szombathelyi Auto-Crash SE és a rumi Autó Sport Klub versenyzői. A vasi pilóták ismét jól teljesítettek: a szombathelyiektől Németh Frigyes két aranyérmet is begyűjtött, de Berta Norbert is győzelmet ünnepelhetett, míg a rumiaktól László Dániel és Suborits Regina állhatott a dobogó tetejére.

Vasi érmesek, szuperfutam: 1. Németh Frigyes (AC). Széria nagy: 1. Németh Frigyes (AC), 3. Pék Ferenc (AC). Széria kicsi: 1. Berta Norbert (AC). Lada: 3. Grasanovics László (AC). Női: 2. Erdős Bernadett (AC). Ifi I.: 1. László Dániel (Rum). Ifi II.: 1. Suborits Regina (Rum), 2. Suborits Zsófia (Rum). Ifi III.: 3. Németh Laura (Rum). A csapatverseny állása: 1. Auto-Crash Szombathely SE 90 pont, 2. Kustánszeg SE 90, 3. Autó Sport Klub Rum 84. A következő, 4. futam: augusztus 10., Hajmáskér.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!