Sport

2015.06.02. 16:06

Az Elektromosok SHE I. gárdája nyerte meg az idei megyei horgász csapatbajnokságot

Lukácsháza - A Sporthorgász Egyesületek Vas Megyei Szövetsége az Abért II. tavon rendezte az idei megyei egyéni és csapat horgászbajnokságot – 2x4 órás forduló várt a résztvevőkre, akik két nap alatt összesen 250 kg halat fogtak.

Tóth Gábor

A szombati forduló esős, hideg, szeles időben zajlott. Az első nap után még a Körmendi Munkás HE csapata állt az élen, egyéniben pedig a legjobb eredményt Magyar László (Elektromosok SHE) érte el.

A barátságosabb vasárnapi időjárásban a halak is jobban kaptak, és ez a fogási eredményekben is megmutatkozott. Több szép 3–5 kg közötti pontyot és amurt is sikerült szákba terelni a keszegek és kárászok mellett. A második fordulóban is remekelt Magyar László, aki így felnőtt megyei egyéni bajnok lett. Az ifik között Kondics Krisztián (Kőszegi SHE) nyerte el a bajnoki címet. Az elmúlt évek csapatbajnoka, a Kőszegi SHE ezúttal gyengébb eredményeket produkált, a dobogó harmadik fokára szorult, az arany- és az ezüst-érmen az Elektromosok SHE csapatai osztoztak.

A 2015 egyéni megyei horgászbajnoka, Magyar László – és egy méretes zsákmány. Fotó: Puskás-Pehm Anikó

Végeredmény, csapatbajnokság: 1. Elektromosok SHE I. (Varga Bálint, Mészáros Roland, Sényi Lajos, Kádi Szabolcs, Szilágyi Levente), 2. Elektromosok SHE II. (Magyar László, Tordai Gábor, Kovács Péter,Török Zoltán, Petényi Róbert), 3. Kőszegi SHE (Komáromi Levente, Németh Krisztián, Horváth Balázs, Incze Tamás, Kondics Krisztián). Egyéni felnőtt: 1. Magyar László (Elektromosok SHE II.) 22910 gr, 2. Török Zoltán (Elektromosok SHE II.) 17530 gr, 2. Nagy Ferdinánd (Répcementi HE) 11510 gr. Egyéni ifjúsági: 1. Kondics Krisztián (Kőszegi HE) 12490 gr, 2. Szilágyi Levente (Elektromosok SHE I.) 9600 gr, 3. Kajtár Máté (Büki HE) 9490 gr.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!