Sport

2015.04.27. 14:19

Folytatódik a csata, kellene egy bravúr - Pakson játszik a Falco KC

Az NB I-es férfi kosárlabda-bajnokság negyeddöntőjének harmadik meccsén a Falco-Trend Optika KC Szombathely kedden 18 órás kezdéssel a Paks vendégeként lép pályára.

Tóth Gábor

A párharc első meccsét megnyerte hazai pályán a Paks (93-69), ám szombaton Szombathelyen a Falco diadalmaskodott (95-77). Így az egyik fél három megnyert meccségi tartó versenyfutás döntetlenre áll.

Nagy szükség lesz Doyne ponterős, hasznos játékára (Fotó: Unger Tamás)

– Hatodszor találkozunk egymással a szezonban, egymást érik a meccsek, sok újdonsággal ilyenkor már egyik csapat sem tud előrukkolni – fogalmazott Kálmán László, a Falco-Trend Optika KC Szombathely mestere. – Apró dolgok fognak dönteni: az nyer, aki precízebben, higgadtabban játszik. Idegenben mindig nehéz győzni, de úgy gondolom, most van bennünk annyi erő, hogy Pakson meglepetést okozzunk, és előnybe kerüljünk. Nagyon nehéz meccsre számítok, sokat kell tennünk azért, hogy győzzünk. Ha olyan motiváltan, szervezetten játszunk, mint szombaton, ha lesz ismét legalább három játékosom, aki extrát nyújt, akkor lesz esélyünk a sikerre. Fárad a csapat, többen is kisebb, nagyobb sérüléssel küzdenek – de a rájátszás ilyen műfaj. Sajnos Goran Martinics játékára továbbra sem számíthatok. A derekéval bajlódik, nincs is edzésben, és attól tartok hogy az idén már nem is lesz bevethető. De mindenki más vállalja a mérkőzést.

A sárga-fekete klub vezetői ingyenes szurkoló buszt indítanak Paksra. A busz kedden 12.30-kor indul a Sugár úti kiscsarnok elől. Érdeklődni, jelentkezni Viszket Norbertnél lehet.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!