Sport

2016.08.23. 14:55

Futsal: edzőmeccs és új játékos

Az ugyancsak élvonalbeli Veszprém vendégeként edzőmeccsen kapott ki a Swietelsky-Haladás VSE NB I-es futsalcsapata. Fiatal játékost igazoltak a zöld-fehérek.

Tóth Gábor

FC Veszprém-Swietelsky-Haladás VSE 2-1 (0-0)

Veszprém, felkészülési futsalmérkőzés.

HVSE: Tyukász - Hajmási, Öreglaki, Halmos. Csere: Matyi, Gyimesi), Tóth M., Gyurcsányi, Lódi, Hegyesi, Rácz, Vidák, Németh E. Játékos-edző: Lódi Tamás.

Gól: Vidák.

- Küzdelmes, hajtós meccset vívtunk - számolt be a mérkőzésről Lódi Tamás vezetőedző, játékos-edző. - Kicsit talán fáradt volt a társaság, de az alapozási időszakban ez nem csoda, ettől függetlenül haraptak a fiúk. Az eredmény másodlagos volt, a lényeg, hogy komoly terhelést kaptak a srácok, és igyekeztem mindenkinek bőven lehetőséget adni - gyakoroltunk egyet. A megfelelő ütemben haladunk a munkával, alakul a csapatunk, elégedett vagyok.

A szombathelyieket érintő hír, hogy leigazolták a Gödöllő 20 esztendős játékosát, Bencsik Rolandot.

- Fiatal, mégis felnőtt meccsek tapasztalatával is rendelkező játékost igazoltunk. Az új szerzeményünk gyors, technikás, és megfelelő szintű futsal előképzettséggel rendelkezik. Ráadásul a keretünk is bővült. Örülök, hogy sikerült leigazolnunk - fogalmazott Lódi Tamás.

A Haladás hétfőn ismét edzőmeccset játszik, 18.15-ös kezdéssel „visszavágón” fogadja a Veszprémet. Több felkészülési mérkőzése már nem lesz a zöld-fehér együttesnek - a 2016/2017-es bajnokság szeptember 9-én kezdődik.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!