Sport

2015.03.05. 14:55

Három vasi az újonc húszak bajnokságán

Budapest – Három Vas megyei asztaliteniszező is indulhatott az Ormai László Csarnokban rendezett újonc húszak bajnokságán.

Horváth Erika

A SZAK-Sportiskolának két asztaliteniszezője indulhatott az újonc húszak bajnokságán. Az U13-asok korosztályába a lányok ranglistáján nyolcadik Rónafalvi Petra és a fiúknál 25. Németh Máté kapott meghívást. Petra esélyeit hamar eloszlatta, hogy egy csoportba került a verseny későbbi első és második helyezettjével. Mivel csoportharmadik lett, csak a 11–20. között folytathatta a versenyt. Csalódásában mélyen tudása alatt játszott, többször is kikapott nála gyengébbektől. Végül öt győzelemmel és négy vereséggel a 14. helyen zárt. 

A fiúknál Németh Máté mellett a Celldömölki VSE játékosa, Bakonyi Bertalan is érdekelt volt. Előbbi negyedik, utóbbi harmadik lett csoportjában, így mindketten a 11–20. helyért harcolhattak tovább. Egyformán, három győzelemmel és hat vereséggel zárták a körmérkőzést, a csupán 11 éves Németh Máté a 17., Bakonyi Bertalan pedig a 18. helyen fejezte be a versenyt.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!