Sport

2015.03.29. 08:54

Ismét pályán a HVSE: folytatódik a felsőház, jön a Veszprém

Szombathely - Az NB I-es futsalbajnokság felsőházi rájátszásának 2. fordulójában a Swietelsky-Haladás VSE hétfőn 18.15-kor a Veszprémet fogadja.

Tóth Gábor

A Haladás legutóbb február 20-án lépett pályára, a válogatott Eb-selejtezője miatt ugyanis hosszabb szünet lett beiktatva a bajnokságba. Ám a pontvadászat folytatódik, a szombathelyiek egy remek szezont futó ellenfelet fogadnak. A Veszprém a 4. helyen zárta az alapszakaszt, a felsőház első fordulójában csak nagy csatában kapott ki a listavezető Győrtől (3-4). A HVSE a címvédő Berettyóújfalu vendégeként kiadós vereséggel mutatkozott be a legjobbak között (1-8). Az alapszakaszban hazai pályán nyert, idegenben kikapott a Veszrém ellen a Haladás – mindkét találkozóból parázs csata kerekedett.

– Az alapszakaszt éppen a Veszprém ellen zártuk, egy remek meccsen nyertünk 3-1-re. Keményen dolgoztunk az elmúlt hetekben készen állunk a mérkőzésre, remélem, hogy ismét összejön a győzelem. Bízom benne, hogy minélt több szurkoló kilátogat a vélhetően szórakoztató meccsre – fogalmazott a Swietelsky-Haladás VSE trénere, Marcos Angulo.

A zöld-fehérektől Dürgő Péter sérülés miatt hiányzik, mindenki más bevethető.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!