Ismét számítanak a vasi masszőrre

2017. július 17., 21:24 szerző: Tóth Gábor
komment
A szombathelyi masszőr, Venczel József is utazik a nem olimpiai sportágak seregszemléjére, a lengyelországi Világjátékokra.
hirdetes_kapcsolo: 1
data['nincs_banner']: 0
G->reklam_mentes: 0

Egy héttel a wroclawi Világjátékok kezdete előtt csütörtökön ünnepélyes fogadalmat tettek az eseményen szereplő magyar csapat tagjai. A nem olimpiai sportágak seregszemléjét 1981 óta rendezik meg, amelyen 2005 óta szerepel egységes magyar csapat. Wroclawban 13 sportágban 60 versenyző képviseli a magyar színeket, az edzőkkel és egyéb szakemberekkel együtt 116 fős lesz a küldöttség.

A magyar küldöttségben egyedül Venczel József képviseli a szombathelyi, Vas megyei színeket.

Venczel József a küldöttség formaruhájában Fotó: Vörös Nándor

- A központi stáb tagjaként, mint masszőr veszek részt, sorozatban már harmadszor a Világjátékokon - tudtuk meg Venczel Józseftől. - A Világjátékokon a sportágak legjobbjai vehetnek részt, komoly kvalifikációs sorozatokon kell sikerrel szerepelni - számomra megtiszteltetés, hogy ilyen szintű versenyzőknek segíthetek. Az idén kaptam egy társat is, így már ketten vagyunk masszőrök, a frissítés, a sérülések rendbe tétele a legfőbb feladatunk - az egész versenyzői kerettel foglalkozunk, szinte reggeltől estig foglalt a masszőrasztal, ami azért megterhelő feladat. Mivel már harmadik éve a küldöttség tagja vagyok, a legtöbb sportolót jól ismerem - a férfi strandkézilabda-válogatottal például néhány hete egy jól sikerült Európa-bajnokságon jártam. A munkámnak köszönhetően szinte az egész világot bejártam, rangos sporteseményeken vehettem részt, de olimpián még nem voltam - nagy álmom, hogy egyszer ötkarikás játékokon is segíthessem a legjobb magyar sportolókat.

A magyar küldöttség hétfőn kelt útra Lengyelországba, a versenyek 20-án kezdődnek és 30-án fejeződnek be.

Tóth Gábor

2017. július 17., 21:24 szerző: Tóth Gábor

Hozzászólások

Részletes műsor

loader image

Műsorok betöltése...