Sport

2014.04.17. 15:44

Kikaptak a vasi sakk csapatok

Nem termett babér a Vas megyei csapatoknak az NB I/B-s és NB II-es sakk csapatbajnokság 10., utolsó előtti fordulójában.

Horváth Erika

ASE II. Paks–Alsószölnöki STE 7-5

Paks, NB I/B-s sakkmérkőzés.

Az alsószölnökiek nagyon tartalékosan utaztak el a hazai környezetben esélyesebb paksiakhoz. De jól küzdöttek, az 5 szerzett pontjuk dicséretes. A vasiak a harmadik helyről várják a negyedik Nagykanizsa II. elleni záró mérkőzésüket. Győzött: Makk R., Zámodics F.. Remizett: Takács B., Horváth I., Gjuran, Kovács B., Buzeti, Zámodics P.

Haladás VSE II.–Győri Elektromos 5,5-6,5

Szombathely, NB I/B-s sakkmérkőzés.

Az alsóházi rangadó nagy adok-kapok küzdelmében az ellenfél eggyel többet nyert. Győzött: Trbojevic, Németh D., Rövid, Szukics. Remizett: Vidovic, Magyar, Joó.

Bányász SK Ajka–Sárvári SC 8-4

Ajka, NB II-es sakkmérkőzés.

A négy mesterrel asztalhoz ülő ajkaiak jobbak voltak, megérdemelten nyertek. A sárváriak ezzel a vereséggel a másodikról a harmadik helyre csúsztak. Győzött: Egresi M., Czupor. Remizett: Smidéliusz, Ongai, Katona, Hadrik.

Haladás VSE III.–Lövő SE 5,5-6,5

Szombathely, NB II-es sakkmérkőzés.

Az alsóházi rangadón sok döntetlen született A hazaiak néhány esélyes állást elszalasztottak, emiatt minimális vendéggyőzelem született. Győzött: Oláh, Ugróczky. Remizett: Gutmann, Tóth, Balogh, Peresznyák, Vida, Felföldi, Horváth S.

Az Arborétum HSE szabadnapos volt.

Az NB I-s sakkbajnokságok utolsó fordulóit jövő vasárnap, április 27-én rendezik.

Címkék#sakk

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!