Sport

2016.06.29. 19:10

Király, Stieber és Guzmics megtapsolták a szombathelyi szurkolókat

Percekig tartó tapsvihar fogadta az foci-Eb sztárjait, akik nem lettek volna képesek erre a teljesítményre a szurkolók nélkül.

Budai Dávid

Királyoknak kijáró tisztelettel fogadta a szombathelyi közönség az Eb három vasi válogatott futballistáját szerdán este hét órakor a sportházban. A három vasi hős: Király Gábor, Guzmics Richárd és Stieber Zoltán tiszteletére rendezett közönségtalálkozó előtt két dolgot lehetett teljes bizonyossággal megjósolni: a hatalmas tapsvihart a három sportoló színpadra lépésekor és az autogramkérők rohamát, miután elhagyták a színpadot. Mindezek előtt azonban még levetítették az Eb és a szurkolás legjobb pillanatait, így a jelenlévő mintegy négyszáz ember is viszontláthatta magát a már jól ismert hatalmas vásznon.

Amikor a sportolók végre színpadra léptek, percekig ünnepelte őket a közönség: Szép volt, fiúk! A három sportolót láthatóan meghatotta a szurkolók szeretete. Ahogyan Király Gábor fogalmazott: a szurkolók nélkül nem lettek volna képesek erre a teljesítményre. Így történt, hogy a három klasszis valóban meghajolt a szombathelyi közönség előtt.  És most már bizonyos: ha a közgyűlés megszavazza, Király Gábor Szombathely díszpolgára lesz.

Az ünnepség része volt, hogy mindhárom sportolót megajándékozták. Király Gábor egy Puskás Ferenc által aláírt labdát is kapott.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!