Sport

2014.10.21. 14:58

Kupameccset vív a Szentgotthárdi KK

Szentgotthárd – A kézilabda Magyar Kupa 3. fordulójában a Pavel-Packing Szentgotthárdi KK NB II-es férfi kézilabdacsapata szerdán, 18 órás kezdéssel az NB I/B-s Váci KSE együttesét fogadja.

Tóth Gábor

A mérkőzés egyértelmű esélyese a második vonal nyugati csoportját vezető, hatból hat bajnokit nyerő Vác. De a Gotthárd is jó formában van, hiszen négy győzelem, egy döntetlen az idei mérlege.

NB I-es ellenfelet kapott a HVSE

Szombathely – Kisorsolták a női kézilabda Magyar Kupa 4. fordulójának a párosítását. A nyolcaddöntőben az NB I/B-s Haladás VSE az élvonalbeli Szegedet kapta ellenfélnek. A találkozót november 5-én, Szombathelyen rendezik, a továbbjutás egy meccsen dől el. A Szeged újonc az NB I-ben, eddig egy döntetlent, öt vereséget számlál. A kupában a Tolnát (NB II.) és a Marcalit (NB I/B) búcsúztató HVSE mind a hat bajnokiját megnyerte. A Szeged az esélyesebb, de a Haladás nem esélytelen.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!