Sport

2016.10.01. 17:29

NB III: elbukott a III. Kerületnél a Sárvár

Budapest - Az NB III-as labdarúgó-bajnokság 9. fordulójában a Sárvár roppant szerencsétlen módón, a 90. percben bekapott góllal szenvedett vereséget a III. Kerület vendégeként - így továbbra is nyeretlen.

Tóth Gábor

III. Kerület TVE-Sárvár FC 1-0 (0-0)

Budapest, 250 néző, NB III-as labdarúgó-bajnokság, vezette: Urbán.

Sárvár: Horváth B. - Maráczi, Pados, Horváth A., Nagy Z. - Imre, Manganelli, Németh G. (Kun, 80.), Bezdi, Hoós (Beke, 59.) - Dancsecs (Pető, 64.). Edző: Kovács László.

Gól: Kenesei (90.).

A Sárvától Rajos betegség, Koronczai és Klauzer pedig sérülés miatt hagyta ki a meccset.

Szervezett védekezéssel, harcos játékkal rukkolt elő a Sárvár. A házigazda nem is igen tudott mit kezdeni motivált ellenfelével. Az első félidőben mindkét oldalon egy-egy nagy helyzet akadt - és maradt ki. Jobbára pontrúgásokból, átlövésekből próbáltak veszélyeztetni a felek, mérsékelt sikerrel. Fordulás után a házigazda támadóbb szellemben lépett pályára, feljebb tolta a védekezését. Ám ezt is jól levédekezte a Sárvár, sőt jutott erő támadásokra, elsősorban kontrákra is. Két vasi ellentámadásból is komoly, százszázalékos ziccer alakult ki, ám mindkettőt elpuskázták a sárváriak. Amiért járt a büntetés... Az utolsó pillanatban ugyanis egy kétségbeesetten előrevágott hazai labdára együtt rajtolt a sárváriak középső védője, a kapusa, és a III. Kerület rutinos csatára, a Haladásban is megfordult Kenesei Krisztián. A kapus és a védő ütközött, a labda felperdült, Kenesei eszmélt előbb, és a kapunak háttal állva parádés mozdulattal az üreseb hagyott kapuba ollózta a labdát. Eldöntve így a két hasonló erőt képviselő csapat csatáját. A döntetlen igazságosabb lett volna - nagyon nem volt szerecséje a Sárvárnak.

Kovács László: - A mérkőzés 90 percig tart, addig kell koncentrálni. Amúgy jár a dicséret a fiúknak, mert nagyot küzdöttek, szervezetten, helyenként jól is játszottak - semmiképpen nem érdemeltünk vereséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!